Jump to content

I<3VP

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About I<3VP

  • Rank
    Novice
  1. If I'm reading this right, you have the same performance problems as I do with the project. I have gaps and unused files because I was having such a hard time editing with the buffering/freezing that I never got far enough to use my remaining clips / fill out the project. I'm editing 2160p60fps clips because I want 2160p60fps output. If I ultimately want to author in 2160p60fps (3840 x 2160 @ 59.94), am I better off exporting all of my source video down to something preview size (e.g. 1024x576), designing an entire video using those, then going back and painstakingly chopping up the actual source video to align with the clips I made in the first "preview sized" project? Does that make sense? Thanks again for the help and for taking a look! It's a bummer that it seems to just be too much for Video Pad to handle. I'm not maxing out my CPU, GPU, or RAM when I'm trying to preview the sequence but it still locks up. I was hoping maybe I'd just missed a setting or something obvious!
  2. I thought the link was public, but here's my second try - https://waynestateprod-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/fw8353_wayne_edu/EpjhmlH-325Lsz9Hr80P1KYBH-cFwwzD66Ik6HiG6sGSPQ?e=5%3Acf9f637d21eb4739b27f1b82ff76dddf
  3. @borate - Thanks for all of the help. It took a while but I finally got the whole thing uploaded - https://waynestateprod-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/fw8353_wayne_edu/EpjhmlH-325Lsz9Hr80P1KYBH-cFwwzD66Ik6HiG6sGSPQ?e=5%3Acf9f637d21eb4739b27f1b82ff76dddf
  4. My exported Portable Project is 31 GB. So it won't fit on a free service! Going to ask around and see if I know anyone that's will to let me share theirs.
  5. Thanks for the reply! I tried the latest version and I'm having the same issue. I'll get to work on finding some place with enough storage for my project and get it uploaded!
  6. I'm using VideoPad Professional 4.58. I've been using this version to edit videos on the same machine for a long time with no problems. I recently went from editing 1440p60fps content to editing 2160p60fps content and now I'm having problems. I separate my audio from all of my video clips. I have a single audio track playing one file and a single video track where I add my video clips. When I replay my sequence the video randomly freezes while the audio continues to play. It doesn't consistently fail between clips (I don't even use transitions) or in the middle of clips, although it's probably about 75% of the time freezing between clips and 25% of the time freezing in the middle of a clip. Even if I wait until previews are fully generated (green bar is filled on the clip) before I add them, they'll play fine in the clip preview but freeze in the sequence preview. I've tried checking and unchecking the "use hardware-accelerated" box. I've tried clearing and moving my cache. Computer info - Windows 10 64-bit Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz (8 CPUs), ~4.0GHz 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 780 Ti All of my video is stored on SSDs and my VideoPad cache is also configured to be stored on an SSD. I tried lowering my preview resolution even lower than I've always had it (down to 768x432) but this hasn't fixed the problem either. Any help anyone can offer would be greatly appreciated!
×