Jump to content

AJsWebCreations

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AJsWebCreations

  • Rank
    Novice

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. When I view my stream on my computer using windows it streams fine other than being a little pixalated, but if I view it on my Ipad it is running just over 1 min behind. Any ideas on what causes this and how to fix it?
  2. Is that something that would be set up in my router settings?
  3. I have the program up and running, but I seem to be having some issues with my ports. I have port 86 forwarded and in broadCam options it says Current Status: Your network is configured properly. When I click open links I get the links page with this warning: Warning: Because your computer is on a private network you must set up your router and enter the known host details for the links to work properly from a public IP. I can not find anything on how to fix this. If I embed the code in my webpage and click the link from my computer (Windows OPS) I get an error message that when clicked takes me to a page with this: You need to open port 1935 to be able to broadcast Flash video. Please check your firewall (and/or other network devices) settings and make sure port 1935 is opened. I have went into my firewall settings and checked and it shows that port 1935 is allowed and I changed the Profile from private to ALL. I still get the same error I even tried turning off my firewall and still got the same thing. I can however go to the page with my Ipad and see the live stream but it is running behind.
×
×
  • Create New...